Norges kuleste sommerjobb!

Norges kuleste sommerjobb!

En bedre kickstart på karrieren skal man lete lenge etter! I år får studenter igjen mulighet til å bruke sommeren på å løse Norges digitaliseringsutfordringer.

Stillingsutlysningen finner du her!

Etter braksuksessen i fjor søker vi igjen etter studenter innenfor digitalisering til Norges kuleste sommerjobb. Tenk deg å bruke sommeren på å løse Norges digitaliseringsutfordringer. Det får studenter mulighet til i år gjennom initiativet DigiHelgeland Sommercamp. En bedre kickstart på karrieren skal man lete lenge etter!

Både faglig og personlig givende

Studentene får en unik mulighet til å forstå hvor viktig det er med gode og tette samarbeid på tvers av fagområder der man utnytter hverandres potensiale til det fulle. Samtidig vil vi få verdifulle innspill fra dyktige studenter som både har kompetanse, men også ser ting med nytt blikk. Oppgaven studentene løser i samarbeid med oss vil forenkle og potensielt forbedre hverdagen til brukerne. 

Fjorårets sommerstudent Johannes Skjeltorp-Borgaas forteller om en sommerjobb med mye faglige utfordrigner og ikke minst opplevelser på fritiden han aldri ville vært foruten. Han og hans medstudenter oppsummerer tilværelsen som sommercamper som utrolig sosialt. Både de andre studentene og de ansatte har vært imøtekommende og inkluderende.

Jeg ville ikke vært i tvil om å søke. Om jeg kunne søkt igjen hadde jeg gjort det! -Johannes Skjeltorp-Borgaas

Mer om hvordan livet som sommerstudent kan du høre her i podcasten vår: 

Stillingsutlysningen finner du her!

Til toppen