DigiHelgeland – Sommercamp

Vil du ha et forsprang i karrieren? Bli med på årets kuleste sommercamp innen digitalisering sammen med Digitale Helgeland, Brønnøysundregistrene og Digitaliseringsdirektoratet.

Fristen for å søke sommerjobb for 2023 er 5. mars

Student som vil jobbe med systemutvikling, informasjonsforvaltning, jus eller design?

Har du lyst til å være med og løse konkrete digitaliseringsutfordringer? Vi har ledige sommerjobber! Nå får du mulighet til å prøve deg på virkelige problemstillinger som møter innbyggere og næringsliv og se om du kan finne nye måter å løse disse på. Du jobber i tverrfaglig team med andre studenter og våre erfarne ansatte. Oppgavene løses i samarbeid på tvers av Digitaliseringsdirektoratet og Brønnøysundregistrene. Målet er å etablere protyper som demonstrerer hvordan en reel digitaliseringsutfordring kan løses. 

Se stillingsutlysningen  

  

Tilbring sommeren i Brønnøysund 

Vi dekker reise- og boutgiftene dine, og du får bo sentralt i Brønnøysund sammen med andre studenter som jobber med det samme som deg. Til sammen er det 8-10 studenter som får sommerjobb gjennom Digitale Helgeland. Vi arrangerer sosiale arrangementer i det som er en svært populær feriedestinasjon om sommeren. Vi tar deg for eksempel med på fjellklatring i Vega via Ferrata, kajakkpadling, havfiske og fjellturer. Og det er jo ikke feil med et lystig lag eller to heller. 

Hva er DigiHelgeland – Sommercamp? 

Digitale Helgeland, Brønnøysundregistrene og Digitaliseringsdirektoratet er enige om at digitalisering først og fremst handler om mennesker, og om hvordan teknologi som verktøy forenkler hverdagen for deg og meg. Vi jobber mot et felles mål - å digitalisere Norge. I samarbeidet om denne sommercampen ønsker vi å vise frem hva Helgeland har å by på, både som et fantastisk sted å bo, og som et sted hvor du kan bryne deg på noen av de største digitale utfordringene Norge står ovenfor. Og selvfølgelig er vi ute etter deg som er et nytt talent! 

 

Se stillingsutlysningen